Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле в інтерв'ю програмі "Ранок з Україною" розповіла, як досягати цілей. Нестаріюча ікона стилю зізналася, які якості вважає найважливішими для жінки.

"Мені здається, найголовніше – бути доглянутою і шарм. Я не думаю, що це можна придбати, все ж це вроджене. Тому що все, що ви будете робити неприродньо – неправильно, потрібно бути самою собою", – розповіла 65-річна Вайкуле.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами зірки, вона завжди користувалася власним методом досягнення мети.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Все залежить від ситуації. Я завжди бажаю усім жінкам не забувати, що бути жіночною – дуже добре. Не обов'язково підвищувати голос і розправляти плечі, можна, навпаки, закрити плечі і того ж самого домогтися тихенько", – поділилася співачка.

Нагадаємо, Лайма Вайкуле при всіх відшльопала голий зад Насті Каменських.

Як повідомляв портал Знай.га, епатажная Ірина Білик приміряла образ Фріди Кало.

Також Знай.uа писав про те, що Лайма Вайкуле зізналася про повний провал в кіно.