Примадонні російської естради Аллі Пугачовій може загрожувати арешт або примусові роботи. Справа в тому, що Алла Борисівна не оплатила штраф за паркан навколо її заміського особняка в Підмосков'ї на березі Істрінського водосховища.

Ця стара історія триває вже не перший рік. Про це пише видання "КП".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що справа тягнеться ще з 90-х. Спочатку виник скандал навколо лазні, яку нібито побудували надто близько біля водосховища. Насправді лазня виявилася невеликим складським приміщенням.

А півроку тому навколо маєтку зірки вибухнув новий скандал. Уже через залізний паркан навколо будинку, який нібито перегороджує доступ дачникам до водойми.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як пише видання, в грудні минулого року фахівці відділу нагляду за водними ресурсами Департаменту Росприроднагляду по Центральному федеральному округу склали протокол про адміністративне правопорушення. Аллі Борисівні виписали штраф на 3000 рублів (приблизно 1150 гривень).


Очевидно, Алла Пугачова не в курсі штрафу або просто забула його оплатити. За це їй виписали новий - вже на 6 тисяч. Якщо співачка не погасить цю суму, їй може загрожувати більш суворе покарання - арешт на 15 діб або громадські роботи на строк до 50 годин.

Сама Пугачова наразі на звинувачення не відреагувала. Не коментує ситуацію і її чоловік Максим Галкін.

Сусіди Пугачової не розуміють, чому зірці висувають претензії. Паркан вона дійсно поставила, але залишила хвіртку, якою може скористатися кожен бажаючий і спокійно пройти до берега.

Кажуть, співачка не з'являлася в будинку дуже давно. Зараз в особняку живе онук Пугачової Микита Пресняков з дружиною.

"Я вже й не пам'ятаю, коли в останній раз її тут бачив. Років десять тому, напевно. Як вийшла заміж за Галкіна, так і перестала сюди приїжджати. Тут господарює її онук Микита. Він хлопець простий, завжди вітається, ніс не задирає", - розповів сусід співачки.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Як повідомляв портал Знай.ua, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.ua писав, Галкін виклав у мережу пустотливі ігри з Пугачовою і Лаймою Вайкуле