Небезпечна підліткова гра не на жарт налякала Естонію. Назва гри говорить сама за себе - "Зникнути на 24 години". Суть небезпечної забави в тому, щоб дитина на добу пішла з дому і заховалася так, щоб її не змогли знайти ні друзі, ні рідні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню естонського новинного порталу ERR.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За правилами цієї екстремальної розваги, її учасник не повинен користуватися засобами мобільного зв'язку. Перемога зараховується в тому випадку, якщо дитину не змогли знайти. За даними поліцейських, підлітки отримують правила гри через соціальні мережі. Тому вона набирає популярність також і в інших країнах.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Молоді люди могли б подумати, в якому стані їхні батьки, скільки сил з боку державних служб відправляється на пошуки. А саме у цей час хтось дійсно може потребувати допомоги", - зазначив глава патрульної служби відділення поліції Юхан Евонен.

Також правоохоронці наголошують, що незалежно від обставин рідні зниклих дітей повинні якомога швидше звертатися до поліції по допомогу.

Нагадаємо, батьки, будьте пильні: на зміну "синьому кит" прийшла нова смертельна гра.

Як повідомляв Знай.uа у Києві засікли рогате диво: приймав "ванну", - камера зловила найцікавіше.

Знай.uа писав, львів'ян тероризує банда "золотих ручок": обчищають до нитки, бережіть гаманці.