У понеділок, 5 жовтня, східний антициклон Brigitte блокує доступ опадів до України. Значну частину Європи охоплено дощами, сильним вітром та свіжим повітрям.

Читайте Знай в Google News!

Відома синоптик Наталя Діденко розповіла про погоду в Україні на завтра, 5 жовтня.

Про це вона написала у Facebook.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Оскільки Україна, як частенько, - на перетині атмосферних шляхів, тому через протистояння циклону та антициклону в нас очікується поривчастий, сильний, часом штормовий вітер південно-східного напрямку. Дощів в Україні завтра буде мало, лише атмосферний фронт хвостом зачепить західні області, подекуди Вінниччину, Житомирщину, Одеську та Миколаївську області", - йдеться у повідомленні.

За словами синопткиа, температура повітря продовжує радувати теплим комфортом - завтра +19+24 градуси.
У Києві понеділок також буде теплим, денна температура повітря коливатиметься близько +20 градусів. Дощів не передбачається.
Найближчий дощ у столиці ймовірний 7-го жовтня, а наступні вихідні обіцяють бути сонячними маловітряними, з температурою повітря +17+19 градусів.
Синоптик рекомендує на тижні попідганяти "хвости" і запланувати на 10-11 жовтня хорошу подорож чи прогулянку, якщо зараз не встигли. Така розкішна осінь минає швидко, серіали будемо освоювати у листопаді-грудні.

Потужний циклон Brigitte охопив значну частину Європи дощами, сильним вітром та свіжим повітрям. Східний антициклон...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 4 oktober 2020

Народний прогноз погоди в Україні

Цього дня вшановується пам'ять святого пророка Іони і Фоки, єпископа Синопійського. З давніх часів цей день називається Фока Вітроградар. Про те, коли очікувати першого снігу, наші пращури передвіщали за березовим листям: якщо до цього дня лист з берези не опав повністю, сніг вкриє землю пізно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.