Президенту України Володимиру Зеленському не довіряють 53% українців, а його діяльністю не задоволені 56%. Щоправда, якби вибори відбулися найближчим часом, його б все одно підтримали 30,2% тих, хто має намір голосувати.

Про це свідчить опитування соціологічної групи "Рейтинг", яке проводилося серед населення України.

Так, рейтинг довіри серед політиків очолює чинний Зеленський, якому довіряють 41%, а не довіряють - 53%. На другому місці знаходиться екс-прем'єр Володимир Гройсман. Йому довіряють 27%, а не довіряють - 63%. Замикає трійку лідерів народний депутат від фракції "ОПЗЖ" Юрій Бойко (23% тих, хто довіряє проти 57%, хто не довіряє).

Результати соцопитування

"Діяльністю президента Зеленського задоволені 36%, а 56% - не задоволені. Роботою спікера Верховної ради Разумкова задоволені 24%, і 55% - незадоволені. Роботу Шмигаль схвалюють лише 12%, чверть не можуть оцінити його діяльність, і 62% - не схвалюють", - відзначають соціологи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Водночас попри негативний баланс довіри, Зеленський все одно подобається українцям. А відтак, якби вибори відбулися найближчим часом, його підтримали б 30,2% з тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором. За ним йдуть Бойко (14,4%), Порошенко (13,7%), Тимошенко (9,1%).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків

Як повідомляв портал Знай.ua, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського

Також Знай.ua писав, Юлія Мендель "загуляла" з Зеленським в Одесі