Стало відомо про трагічну смерть 42-річного Джеррі Демара. Зірка популярного вокального шоу "Голос" в одній з лікарень американського штату Каліфорнія.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє видання The Mirror, причина смерті Джеррі Демара-невдало зроблена процедура для профілактики коронавірусної інфекції.

Мексиканського співака госпіталізували з ускладненнями після ін'єкції. За словами дружини Клаудії, у зірки "Голосу" почалася блювота і марення, він скаржився на сильні болі в нозі і сідниці.

Більш того, незадовго до трагедії сам Джеррі виклав у соцмережах відео з лікарняної палати і розповів, що "випадково ввів собі вітаміни в три різні дні".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Герардо Демара, кадр з кліпу
Герардо Демара, кадр з кліпу

За попередньою інформацією, Виконавець зважився на курс уколів з вітамінами, які останнім часом стали популярні на тлі коронавірусної пандемії.

Зараз лікарі намагаються з'ясувати точну причину смерті Джеррі. Крім дружини, у чоловіка залишилися двоє маленьких дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер Дарт Вейдер з "Зоряних вiйн": Девід Проуз назавжди залишиться в серцях фанатів.

Як повідомляв Знай.ua, помер Борис Плотніков, зірка фільму "Собаче серце".

Також Знай.ua писав, що померла актриса Ніна Іванова, яка зіграла головну роль у фільмі "Весна на Зарічній вулиці".