Олексій Потапенко - дуже популярний український продюсер, музикант, режисер, сценарист і телеведучий.

Зовсім недавно його дружина, співачка Настя Каменських кардинально змінила образ і схудла, але Потап у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, де він частенько ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео, показав, чим готовий зайняти себе найближчим часом.

Читайте Знай в Google News!

В інтернеті стали з'являтися все більше блогерів, які у себе на сторінках в соцмережах публікують фотографії коробок або самої приставки Playstation 5, реліз якої відбувся ще на початку листопада. А тепер і Олексій Потапенко приєднався до щасливих власників консолі нового покоління, опублікувавши її фото у себе на сторінці. "Опа!!!", - написав він у підписі до знімка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"З Дантесом на пару замовляли?", "Пішла душа в рай....", "Ось за таке потрібно хейтити!) Люди страждають, не можуть попереднє замовлення зробити, дефіцит)) ось від такого підгорає у мене, а не ці ваші соплі дитячі про Фіт з Бузової і тд", "Теж хочемо купити дитині на день народження, скоро 1 рік", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап проміняв Настю Каменських на чарівну блондинку, навіть тренуються разом: "Мімішки"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських вразила топ-5 найгарячіших образів: чоботи замість штанців і прозора білизна

Знай.ua писав, Каменських у грайливому костюмчику "пронюхала" зимове диво: "Один вдома", Новий рік і дитинство.