У ніч з третього на четверте грудня в Першотравневому районі Новосибірська, недалеко від зупинки "гімназія №8", четверо хлопців побили жінку-таксиста.

При цьому, троє з них неповнолітні. Двох з хлопців по 15 років, а одному — 16. Відео жорстокого побиття потрапило на камеру відеоспостереження.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент розповіла сестра постраждалої Ольга. Вона повідомила, що інцидент виник близько 3 години ночі. А жінка зупинилося біля нічного кіоску, щоб купити цигарок, і зустріла там підлітків, працюючи таксисткою. "Вона працює в таксі, під'їхала до магазину купити сигарети. Магазин працює через віконце. А ці неадекватні хлопці підійшли і давай довбати в двері, а вона поруч стояла. Сказала:"Почекайте". Ну і пішло-поїхало. Зараз вона вдома, але стан шоковий. Обличчя просто немає, очі не відкриваються, все синє", - додала родичка.

Обережно! У відео присутні сцени насильства 18+

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вони витягли її на вулицю, дротили сходами і повалили на землю. А потім почали наносити удари ногами і руками по голові. Згодом нелюди на чолі з 23-річним хлопцем забрали у побитої ключі і викрали її автомобіль. Їх почав переслідувати патруль, який в підсумку і затримав їх після того, як вони на викраденій машині в'їхали в замет. У справі порушено кримінальну справу, у Ірини діагностували забої і розрив століття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син завуча розбив голову дівчинці і залишився безкарним, а батьки Школярки втратили роботу.

Як повідомляв "Знай.ua", школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Знай.ua писав, Львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера: підстерегли біля будинку.