Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Знаменитість обожнює виставляти напоказ шикарну фігуру, над якою наполегливо працює під керівництвом персонального тренера і на репетиціях яскравих концертів.

Так, артистка мотивує мільйони українок ставати краще, а також видає рецепти корисної їжі, яку самостійно готує вдома, коли відпочиває від гастролей. Найсміливіші кадри розкішної Королеви Ночі - в цій добірці.

Оля Полякова без сорому демонструє фігуру в міні-бікіні на відпочинку у різних куточках світу, адже 41-річна красуня може позмагатися і з 20-річною дівчиною. До речі, зріст артистки - 180 см, тож ноги в неї справді "від вух".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Для виступів співачка обирає не менш гарячі вбрання - блискучі боді, туфлі на високих підборах, лакетс і масивні корони різних форм.

Не чужий зірковій красуні і хайп на своїх відвертих кадрах. Полякова викликала бурю обговорень фотографіями на Мальдівах, де позувала повністю голою. Пізніше Ольга повторила свою "витівку" і в більш людному Єгипті.

Варто також зазначити, що артистка - щаслива дружина і мама двох доньок - Маші і Аліси. 14-річна Маша також посилено стежить за фігурою, займаючись в спортзалі мінімум 5 разів на тиждень, тому не поступається за красою зірковій мамі, на яку схожа, як дві краплі води.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.