Колишній прем'єр-міністр і екс-міністр оборони України Юрій Єхануров прогнозує, що в країні буде рости кількість безробітних. Тому людям потрібно перенавчатися.

Про це він заявив в ефірі програми «Что дальше» на каналі «Знай24».

«В основному постраждають так звані індустріальні зони. Всі шахти в Україні будуть закриті протягом 10 років. Навіть ті, які залишилися», - каже екс-прем'єр.

За його словами, в транспорті також будуть великі зміни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Робототехніка дасть свої плоди. Світ змінюється і дуже хотілося б, щоб ми могли підлаштуватися під цей світ. Для цього потрібна освіта», - констатує Єхануров.

Колишній політик вважає, що майбутнє за біологією. Але хтось заважає українцям працювати в цьому напрямку.

«Яке є майбутнє? Наприклад, біологія. Біологія зараз буде розвиватися, але вона буде. Але є люди, є сили, які зацікавлені в тому, щоб ми в цьому напрямку не працювали. Прикладом може служити розвал системи Державної санітарно-епідеміологічної служби. Її знищення було цілеспрямованою роботою, яка була зроблена протягом 16-17-тих років, в результаті ми прийшли до епідемії з розваленими структурами. Тепер це все треба відновлювати і витрачати великі гроші», - сказав він.

Нагадаємо, Знай.uа повідомляв, що міністра Петрашка звинуватили в бажанні «підгребти під себе» Держспоживслужу, яка повинна підкорятися Мінагрополітики.

Раніше Катерина Котенкова заявила, що зарплати та прожитковий мінімум зростуть, але пропорційно збільшаться податки, внески та штрафи.