Анархіст і політичний експерт Михайло Чаплига в ефірі програми «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, що Україна багата запасами газу. Але мафії, яка сидить в політиці, вигідно перепродувати його народу за скаженими цінами.

«Це мафія. Ця мафія сидить у всіх фракціях. Я прекрасно знаю, хто, за ким і куди. І в опозиції, і у владі, і всюди, є ті, хто володіють вишками, облгазами і газзбутам, мають інтереси в «Нафтогазі» і компаніях, які поруч з ним, ті, хто займаються перевезеннями», - говорить експерт.

Він підкреслив, що «Укрзалізниця» – головний споживач електрики, і на цьому наживається мафія.

«Багато хто говорить «ось скажіть, високі тарифи на контейнерні перевезення «Укрзалізниці» – це добре чи погано?». З одного боку, добре, тому що чим більше тариф – тим більше грошей. А з іншого боку, чим вище тариф у них – тим нижче тариф у приватників, які зацікавлені, щоб там був космічний, і щоб ніякі замовлення через «Укрзалізницю» не йшли, а йшли через приватників. Точно так само і з електрикою. Хтось генерує електрику, а хто у нас головний споживач? «Укрзалізниця». А якщо твоя людина сидить і там, і там? Ми ж розуміємо, що це одна мафія», - заявив Чаплига.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа повідомляв, що «Нафтогаз» встановив нову ціну на блакитне паливо в лютому.

Раніше повідомлялося, що українці отримають компенсацію за опалення: в Мінсоцполітики перерахували пільговий тариф.