Громадська організація «Центр протидії корупції» Віталія Шабуніна продовжує інформаційні нападки на суддів Вищого антикорупційного суду з метою їх дискредитації.

Про це повідомляє видання «Закон і бізнес» з посиланням на телеграм-канал асоціації.

Видання зазначає, що громадську асоціацію Шабуніна не влаштувало рішення, яким ВАКС залишив в силі виправдовуваний вирок Заводського райсуду Запоріжжя екс-керівнику Запоріжського титаномагнієвого комбінату Володимиру Сиваку , якого звинувачували у розтраті 492 млн грн держпідприємства.

«Чесно кажучи, ми дуже занепокоєні таким рішенням. Суд щонайменше міг відправити справу на новий розгляд у першій інстанції, але вже Антикорсуду. Натомість судді просто залишили чинним «оправдос», який запорізькі судді ухвалили із кричущими порушеннями», - йдеться у повідомленні, де перелічуються прізвища суддів колегії ВАКС.

У вироку запорізького суду юристи ЦПК Шабуніна начебто знайшли «чимало грубих порушень», тож «з нетерпінням» чекають повного тексту рішення ВАКС, «аби розібратися, що ж сталося».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше, ЦПК Шабуніна атакувало суддів ВАКС у справі «Роттердам+», які ухвалили визнали законним закриття справи і підтвердили обґрунтованість дій прокурорів. Тоді активісти вдалися до образ і прямих погроз на адресу суддів.