Прес-секретар українського президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вперше прокоментувала впровадження Радою національної безпеки і оборони України (РНБОУ) санкцій проти "політичного бомонду".

За словами Мендель, президент Володимир Зеленський "відбувся як глава незалежної держави".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram

"Для України такий рішучий і впевнений удар по найбільш проросійському, знахабнілому та антидержавному політичному бомондуу став першим справжнім розрізом пуповини з Кремлем після проголошення незалежності в 1991 році. Володимир Зеленський відбувся як глава незалежної держави, яка буде обов'язково пишатися своєю силою, яка обов'язково буде успішною.", - пише Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 19 лютого, представники патріотичних політичних сил і громадських організацій провели акцію під офісом президента України, де відбулося засідання РНБО. Своєю вимогою активісти назвали завдати три удари по російській агентурі в Україні.

Раніше повідомляли, націоналісти вимагають в РНБО нанести три удари по російській агентурі в Україні.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський після повернення з передової терміново скликає РНБО.

Знай.uа писав, "Нацкорпус зірвав спроби збройних провокацій у Києві.