Естрадна зірка Алла Пугачова знаходиться у надто солідному віці, аби робити собі пластичні операції надалі — саме тому вона вимушена звертатися до альтернативних процедур.

Таку думку висловив пластичний хірург Олександр Вдовін. про що повідомляє спеціалізований інстаграм-акаунт "НОВОСТИ ЗВЁЗД/ЗНАМЕНИТОСТЕЙ" (@novosti.zv.rus).

Наразі "Примадонні" 71 рік, і оперативні втручання становлять ризик для життя і здоров'я. Через це класичні !підтяжки" більше не є варіантом для співачки. Однак сучасна медицина і косметологія мають що запропонувати й таким клієнта-пацієнтам.

Алла Пугачова, скріншот: YouTube
Алла Пугачова, скріншот: YouTube

Виходом з ситуації могла стати мезотерапія, про що інформують інсайдери. Раз на рік Алла Борисівна робить процедури на апаратах Альтера і Фрактора. Це метод радіохвильового ліфтингу, в короткі терміни поліпшує якість шкіри як зовні, так і зсередини. Як зазначив Вдовін, такі процедури здатні скоротити шкірний покрив на 20-40 відсотків і замінити підтяжку обличчя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Пугачова жорстко відповіла на жарти про Галкіна і вік: "Так, я стара! Ну то й що?!"

Як повідомляв Знай.uа, фігура доньки Пугачової Орбакайте не вразила журі "Маски": "Це співає мужик".