ЗСУ, cкріншот: YouTube
ЗСУ, cкріншот: YouTube

День Збройних сил України 2020: найкращі привітання

У неділю, 6 грудня, в нашій країні відзначається День Збройних сил. Свято було засновано Постановою Верховної Ради в 1993 році. День ЗСУ відзначають сухопутні, повітряні та військово-морські війська. 6 грудня не є офіційним вихідним днем, але всі військові в цей день приймають привітання. До речі, в 2020 році ця дата припадає на неділю.

карантин в Україні, фото unian
карантин в Україні, фото unian

За знаходження на самоізоляції можна отримати гроші - в Мін'юсті розповіли як

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Українці, які офіційно перебувають на самоізоляції через необхідність запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, можуть розраховувати на компенсацію у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності. Про це повідомляється в інформаційному матеріалі, розміщеному на сторінці Міністерства соцполітики в Facebook.

крематорій , скрін з відео
крематорій , скрін з відео

"Здав бабусю - отримав знижку": українці жорстко потролили крематорій, теплом якого збираються опалювати школи

У Дніпрі вирішили побудувати сучасний крематорій, теплом від якого збираються опалювати будинки і школи. У Шевченківському районі Дніпра біля кладовища збираються побудувати крематорій за європейськими стандартами. Про це розповів заступник мера міста Михайло Лисенко.

Володимир Гройсман, скріншот відео
Володимир Гройсман, скріншот відео

Гройсман закликав Зеленського нарешті подумати про народ: "Треба знайти"

Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який поки не займає жодних офіційних посад, висловився щодо зобов'язань уряду допомоги населенню. Відповідний пост було розміщено на сторінці політика в соціальній мережі Facebook.

Квартири, скріншот: YouTube
Квартири, скріншот: YouTube

Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Українцям хочуть додати нову статтю витрат у платіжках за комуналку: нею стане абонплата за комунальні послуги. Це передбачається вже прийнятим Верховною Радою України законом № 4383 "Про житлово-комунальні послуги". В першу чергу інновація стосуватиметься жителів багатоквартирних будинків, в яких не утворено ОСББ — у останніх абонплату вже врахована в платіжках. А ось тим, кого обслуговують ЖЕКи доведеться зіткнутися з новими витратами.