Відомий синоптик Наталка Діденко у соціальній мережі Facebook заговорила про те, що потужному антициклону вдалося відсунути хмарність трохи далі, "на прохання трудящих і навіть ледарів".

Тому в Україні багато де засяяло сонце. Однак все одно повітряна маса арктичного походження зуміла додати морозної температури.

Читайте Знай в Google News!

"Прогноз погоди на понеділок - пізніше. Але, чесно кажучи, майже все так само-сухо, холодно і вітряно. Найхолодніше сьогодні-на сході України, але з Сонцем. Всіх-з Днем ЗСУ!", - додала вона.

Погода на 7 грудня 2020 року, скріншот: Укргідрометцентр
Погода на 7 грудня 2020 року, скріншот: Укргідрометцентр

Раніше говорилося про те, що туман може залишитися і розвіятися лише під дією південно-східних вітрів. Однак чітко не говорилося про їх силу. Крім того, виділяли ймовірність ожеледиці на дорогах 6 грудня і в наступні дні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Масштабний антициклон з північного сходу створює умови для високого атмосферного тиску, на що слід звернути особливу увагу метеозалежним українцям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на Новий Рік-стихія готує українцям сюрприз під шампанське та Олів'є.

Як повідомляв Знай.ua, чи зустрінуть українці Новий рік зі снігом: синоптики розповіли про погоду на свята. Перед самим Новим роком згідно з прогнозами настане відлига.

Знай.ua писав, коли в Україну прийде справжня сніжна зима: синоптик кардинально змінив прогноз на грудень. Експерти обіцяють українцям м'який грудень, де буде і сонце, і мінусова температура.