Метт Кардл прославився у Великобританії, коли виграв популярне телешоу X-Factor. І сьогодні він залишається досить популярним. В інтерв'ю Кардл розповів про те, що у нього був шанс, можливо, змінити історію. Зокрема, у нього був" дуже дивний " флірт з Меган Маркл.

Кардл розповів, що це сталося близько 5 років тому. Тоді Маркл ще не була у відносинах з принцом Гаррі. Кардл згадав, що одного разу він подивився серіал "Форс-мажори" і вирішив підписатися на Меган в Instagram. Актриса зробила те ж саме, і через деякий час навіть сама написала Метту.

Меган Маркл, фото: gettyimages
Меган Маркл, фото: gettyimages

Кардл розповів, що їх спілкування переросло в "досить інтимне листування". Більш того, Меган навіть запросила Метта на побачення, але той відмовив, оскільки був закоханий в іншу дівчину.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Через рік після цього випадку Меган почне зустрічатися з принцом Гаррі, потім вийде за нього заміж і стане герцогинею Сассекською, а потім... відбудуться конфлікти в королівському дворі, сім'я складе з себе повноваження і переїде жити в Канаду. Хтозна, можливо, Кардл дійсно міг би змінити історію, але його рішення відмовити, запустило саме такий хід подій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вся королівська сім'я повернулася "п'ятою точкою" до Меган Маркл, і це після викидня.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл зізналася в складнощах життя з принцом Гаррі: "ніколи б не подумала".

Знай.uа писав, Меган Маркл втратила другу дитину і заридала на весь палац: "у мене викидень".