Служба безпеки України викрила в Одесі мережу call-центрів, що працювали на російські компанії, причетні до фінансування терористичних організацій "Л/ДНР". Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ в Facebook.

Як повідомили в Службі безпеки, кіберсцпеціалістам вдалося з'ясувати, що організована схема — справа рук одеських комерсантів і IT-фахівців. Всього виявили п'ять колл-центрів, чия діяльність спеціалізувалася на клієнтській підтримці. Послуги надавалися російським компаніям.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що ці компанії причетні до фінансування терористичних організацій "Л/ДНР".

Силовики провели обшуки в приміщеннях, де розташовувалися колл-центри. В ході обшуків була вилучена документація, яка доводить співпрацю нелегальної структури з РФ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За даним фактом порушено кримінальне провадження, ведеться перевірка можливої причетності організаторів і співробітників цих колл-центрів до сприяння діяльності спецслужб агресора на тимчасово окупованих територіях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, речі загиблих на Донбасі львівських героїв "оживили" в музеї.

Як повідомляв Знай.ua, тернополяни, які пережили жахи АТО, масово повертаються на фронт.

Також Знай.ua писав, що бійці ЗСУ кинули виклик львівським шеф-кухарям.