Відома українська блогерка Софія Стужук є однією з найбільш суперечливих інста-мам, так як заради збільшення популярності показала свої пологи у домашніх умовах в прямому ефірі, використовуючи при цьому басейн.

17 жовтня 2020 року пішов з життя її колишній чоловік Дмитро через ускладнення на серці після захворювання коронавірусом. Про це стало відомо завдяки Stories Instagram Софії.

Читайте Знай в Google News!

А зараз коментарі жінки були помічені під публікаціями колишнього учасника шоу "Холостячка" Андрія Шатирко, який запам'ятався важким сприйняттям відсутності троянди з боку Ксенії Мішиної. Стужук під однією з фотографій 28-річного чоловіка з актрисою Мішиною написала: "Обняла тебе♥️♥️♥️". І під багатьма іншими не раз виявляла свою симпатію на адресу блогера, ведучого і актора.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Під однією з публікацій Софія Стужук написала:"Красунчик". І спровокувала коментаторів на пошуки "хайпа" у своїх виразах. Хтось із користувачів побажав блогерці "тримати себе в руках", а Шатирко - "не звертати увагу на придурків". "Яка холостячка, у неї недавно чоловік помер. Сумніваюся, що буде доречно так швидко когось шукати",-написали під фото Андрія Шатирко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, популярний у жінок український блогер-мільйонник помер від ковіда, залишивши трьох дітей.

Як повідомляв "Знай.ua", головна Холостячка України Мішина описала улюблений типаж чоловіків.

Знай.ua писав, учасник" Холостячки " Андрій Шатирко поділився одкровеннями про інтим: "Це просто примножує наші відчуття"