Кулінари початківці витрачають масу часу і сил на приготування улюблених страв. А ось їхні старші колеги та однодумці завжди готові поділитися досвідом.

Як багато часу ви проводите, вибираючи кісточки з оселедця? Півгодини, годину? І все одно ж не гарантія, що риба буде почищена ідеально. А ось досвідчений кулінар дядько Яша знає, як очистити оселедець від всіх кісток всього одним рухом. Достатньо лише взяти рибу за дві частини її хвоста і певним чином потягнути. Як саме? Дивіться відео і просвіщайтеся! Тепер ви можете дивувати гостей своєю спритністю і смачними стравами.

До речі, досвідчені кулінари дуже не радять купувати вже готове філе оселедця та іншої риби в магазинах. По-перше, немає ніякої гарантії, що риба свіжа. А після занурення в маринад (між іншим, з купою консервантів), термін її зберігання може збільшуватися вдвічі більше покладеного. Тому простіше і корисніше купити цілу оселедець і приготувати її самостійно. А як швидко і ефективно очистити її від кісток, ви вже знаєте.

Нагадавши, Знай писав, що оселедець можна засолити в банку з морквою і цибулею. Цей рецепт прийшов з Голландії, де рибу солили в свіжому вигляді. Риба набуває ніжний і солодкуватий смак і незвичайний аромат.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай, що океанічний оселедець-це фантастично корисна риба. Вона містить величезну кількість омега - 3 жирних кислот і вітамінів, які корисні для вашого здоров'я. Цю рибу потрібно правильно вибирати, щоб отримати максимум корисних речовин.

Нещодавно Знай, що почитати оселедець дуже легко, потрібно лише знати секрет. Спочатку підготуйте обробну дошку, гострий ніж і ємність, в яку ви будете відкладати ікру або молоки. а далі потрібно слідувати інструкції.