Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію зворушливими кадрами зі святкування дня народження її молодшої доньки Лаури, якій 6 грудня виповнилося 5 років. Так, незважаючи на те, що артистка перебуває в розлученні зі своїм колишнім чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, зіркові батьки завжди святкують дні народження дітей та інші свята разом, приділяючи вихованню малюків багато уваги.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. Зараз же виконавиця вирішила пояснити, навіщо опублікувала зворушливі і навіть злегка романтичні кадри з колишнім чоловіком. Варто відзначити, що днями раніше Едгар Камінський повідомив про розставання з коханою Ольгою Багатою, відносини пари тривали менше року.

"Начиталася я вчора коментів під постом з колишнім чоловіком 🙈

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Чоловік, може, і колишній, а батько - нинішній, і так буде завжди!

Любов може трансформуватися, якщо вона мала місце бути!

Дівчатка, що у вашій голові? Спілкуватися з колишніми - це нормально, тим більше, якщо у вас є спільні діти! Незалежно від наявності нового обранця або обраниці і нових почуттів!

Різні періоди бувають в житті! Іноді краще відпустити, щоб залишитися разом назавжди! Я люблю свого колишнього чоловіка і не маю права ставитися до нього інакше, адже без нього у мене б не було двох чудових, геніальних малюків! Зрозумійте одне, колишніх не буває, коли вас пов'язують діти!

У вас може бути мільйон відносин, але у ваших дітей інших батьків не буде! Якщо в вас живе один егоїзм, лайтеся, вбивайте один одного, але подумайте про те, що діти, народжені в любові, загинуть від вашої ненависті!

Ми створюємо суспільство, в якому живемо! І або лікуємо, або калічимо!!!!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.