Епатажний український співак Костя Бочаров, більш відомий як Melovin, обожнює створювати навколо себе інтриги. Спритніше за все йому це вдається за допомогою дуже незвичайної зовнішності і двозначних постів в соціальних мережах.

Так, на новій фотографії у своєму мікроблозі в Instagram, артист сховався за вазон з дредами і нафарбованими очима, і написав, що відчуває перейми. Він постав в образі героїні Руні Мари з "Дівчина з татуюванням дракона"
“went into labor

відчуваю перейми ph: @kozubartem mua: @roksa_kravchuk hairstyle @oksana_burnadz", — підписав фото Виконавець.

Можна припустити, що Меловін ось-ось "розродиться" новим треком, або навіть альбомом. Шанувальники (а особливо шанувальниці" написали масу позитивних коментарів для свого улюбленця.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

" люблю неймовірно твої небесно блакитні очі🥺 💔 🖤", " Ох вже це шалене бажання малювати! надихаючі фото... " боже, який ти гарний 💔", "пальма як головна дійова особа", "погляд > в саме серце🖤", - писали шанувальники.

Не можна не відзначити, що на фото Меловін трохи схожий на Меріліна Менсона в його кращі роки — у всьому образі є риси запозичення фірмового стилю знаменитого рокера. А в іншому Бочаров залишається схожим тільки сам на себе — за це його і люблять фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Melovin показав невідому сторону життя ЛГБТ-пар: Любов може бути різною.

Як повідомляв Знай.иа, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима: "були мокрі наскрізь".

Знай.иа писав, щасливе число Melovin? Співак заінтригував романтичним фото з незнайомкою.