Інста-модель Альона Омович, яку також знають як "українську Кардашьян", не так давно всерйоз стурбувала фанатів: вона опинилася в лікарні із запаленням нирок.

Але діагноз Альону, здається, не злякав, і замість того, щоб бути в теплі, красуня вирушила відпочивати в ліс, де позувала оголеною і в одних тільки бікіні. Тим часом, на вулиці вже 8 грудня.

По лісі, правда, цього не скажеш — дерева все так же зеленіють, і ніякого снігу навколо. Але краса природи оманлива-ліс-то хвойний, а значить, він буде зеленим і в -20 градусів.

Альоні, хоч її вже і виписали, зараз показано тепло і гаряче рясне пиття. З останнім, очевидно, проблем немає-Альона позує на балконі не то з чаєм, не то з кавою. А ось з холодом-зовсім інша справа. Мабуть, іноді лайки і популярність в соціальних мережах важливіше власного здоров'я.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Лісова німфа або Лісова жаба?"- підписала фото модель. Швидше, німфа, тому що таких відчайдушних жаб в природі не існує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Олена Омович показала відверте фото в соцмережі

Також Знай.uа писав, Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.