Ірина Горова - колишня дружина відомого виконавця Потапа. Незважаючи на те, що вони вже тривалий час розлучені, за життям Ірини стежать чимало читачів.

При цьому сама Горова регулярно радує користувачів новими цікавими постами і фактами зі свого життя. Наприклад, 8 грудня Горова опублікувала пост, в якому поцікавилася у своїх передплатників з приводу одного дуже цікавого синдрому.

Горова зізналася, що їй знайоме поняття "синдром самозванця". Вона розповіла, що вперше це сталося з нею на з'їзді директорів філій банку, в якому вона працювала. Ірина зазначила, що ці люди працювали вже дуже давно, і були досвідченими фахівцями, а вона – молодим співробітником, і перед нею поставили завдання – пояснити, чому не виконувався план.

Горова розповіла, що синдром самозванця трапляється з нею постійно, коли вона усвідомлює, що недопрацювала в якомусь питанні. Вона вважає, що це позитивно впливає на неї, адже таким чином вона виходить за рамки комфорту і постійно знаходить для себе щось нове. “А ви страждаєте цим синдромом? Як ви з цим боретеся?"–- поставила запитання підписникам Горова.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше