У Києві стався зухвалий напад на народного депутата України Олександра Юрченка, якого побили зловмисники.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що народний обранець постраждав від рук невідомих осіб у Голосіївському районі сьогодні, 9 грудня. Саме там двоє зловмисників стали чіплятися до народного депутата України. Про це пише UAZMI.

Олександр Юрченко, скріншот відео
Олександр Юрченко, скріншот відео

Інформоване джерело повідомило журналістам, що постраждалим є народний депутат Олександр Юрченко. Спершу невідомі, які підійшли до парламентаря почали ображати його, а потім і взагалі завдали кілька ударів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Двоє невідомих підійшли до парламентаря, почали чіплятися та ображати його, а потім завдали кілька ударів. Після цього вони зникли на автомобілі Volkswagen", – розповіли джерела журналістам.

Як зазначається зловмисники втекли у невідомому напрямку на автомобілі Volkswagen. Співрозмовник додав, що у місті оголошено план-перехоплення для їх затримання.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Тернопільської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Тернопільської області

Згодом з'явилася інформація, що інцидент стався недалеко від будинку нардепа. Про це повідомляє "Слово і Діло" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією джерела видання, в середу, 9 грудня, близько 12:18 народний депутат Олександр Юрченко, якого раніше виключили з лав партії "Слуга народу", звернувся в поліцію в Голосіївському районі Києва.

"Він заявив, що кілька хвилин тому на вулиці столиці біля будинку за місцем проживання дві людини під час сварки заподіяли йому тілесні ушкодження, а його помічнику пошкодили мобільний телефон. Всі учасники конфлікту знаходяться на місці події. Проводиться перевірка", - йдеться у повідомленні.

Олександр Юрченко, фото: скріншот з відео
Олександр Юрченко, фото: скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молодий українець змінив навчання за партою на службу в ЗСУ: "Справжня школа ближче до ворога". Одразу після випуску із будівельного училища Іван поповнив ряди українського війська, адже змінити парту на армію хлопець хотів давно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох Героїв України

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу