Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, нагадавши численним фанатам про свою незмінну рубрику #МойЛифтМоиПравила, куди частенько викладає незвичайні кадри, зроблені в ліфті. Так, артистка грайливо закинула ногу наверх, демонструючи відмінну розтяжку і примірявши при цьому шкіряні штани чорного кольору, облягаючу водолазку, масивні чобітки на підборах і золоті сережки-кільця.

Цього разу красуня була не сама, обзавівшись компанією пухнастих друзів, що складається відразу з трьох хижих кошенят-сервалів, яких Нана відправилася вигулювати неподалік будинку. При цьому сама Кумейко зізналася, що давно мріяла про фото з такими малюками, рекламуючи розплідник і відзначаючи, що спокусливі фото у неї вийшли не з першого разу.

"#мойлифтмоиправила

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Мрії збуваються 😉 тільки недавно мріяла про фото в ліфті з кішечкою 🐆 а тут відразу 3 красеня ❤️

Сервали дуже комунікабельні і легко знаходять контакт з іншими домашніми улюбленцями.

Не варто боятися заводити сервала вдома, так як коти цієї породи хоч і мають грізний вигляд, але на відміну від інших диких котів, таких як каракал, оцелот або очеретяний кіт, харчуються дрібними гризунами, птахами, жабами і зміями, тому не несуть небезпеки для людини і не мають звичок нападати, навіть граючи, так як навіть маленька дитина не викликає у цих кішок мисливських інстинктів.

У домашніх умовах їдять нежирне м'ясо, таке як яловичина, індичка, перепілка або кролик.

Сервали віддані як собаки і ласкаві як кішки🥰"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.