Російські співак і співачка Єгор Крід і Нюша випустили спільний кліп на пісню Mr. & Mrs. Smith. Вони вирішили згадати, як колись були парою і змогли зізнатися, що пробачили один одного.

Читайте Знай в Google News!

За сюжетом ролика, герої Кріда і Нюші погоджуються на непростий експеримент для обох: вони намагаються уявити, що було б, якби в 2015 році пара не розійшлася, а продовжила будувати майбутнє разом.

У штучному світі вони грають весілля і у них навіть народжується дитина. Однак вони розуміють, що це проекції і їх потрібно залишити в минулому. Також вони зізналися, що змогли відпустити і пробачити один одного.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Єгор Крід і Нюша розлучилися близько п'яти років тому, розрив зоряної пари був досить болючим. З тих пір вони особливо не спілкувалися, але в якийсь момент змогли забути образи і навіть випустили спільну пісню і кліп.

" Нюкрішери, скільки ви чекали цей день? - запитує Єгор Крід у підписників на YouTube. - Чи відповість кліп на якісь питання або після перегляду їх стане тільки більше? Давайте дізнаємося".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єгор Крід переводить фанаток інтригою, обручку правда або хайп.

Як повідомляв Знай.uа, Івлєєва відшукала фото з Крідом до популярності, повні і в брудному одязі.

Також Знай.uа писав, що колишня Єгора Кріда Даша Клюкіна вискочила заміж за олігарха з Газпрому.