Українська ведуча Маша Єфросиніна вважає, що ритися в особистому листуванні партнера є поганою ідеєю, яка може зруйнувати ваш союз.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм", коментуючи уривок з інтерв'ю, яке сама Єфросиніна взяла у тренерки Аніти Луценко.

"Я знаходила СМС-ки однозначно говорили, що у нього (партнера) хтось є. Щооооо, що це було? Чому я відразу не сказала "до побачення"?" — побідкалася Луценко, і далі розповіла про свою реакцію, яку зараз вже вважає хибною. "Ні, "а може бути", я маю стати краще ніж вона", — такі думки приходили їй у голову.

Тепер Аніта упевнена, що жінці не варто триматися за чоловіка, під якого треба надто підлаштовуватися або який її не любить.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак сама Єфросиніна звернула увагу на інший аспект і порадила все ж не лізти до смартфона коханого.

"Хочеш назавжди втратити свого партнера, залізь в його телефон!" — стверджує ведуча ютуб-шоу "Екзамен".

Свою позицію вона пояснила доволі детально:

"Самі посудіть - в яких випадках ми виявляємо в собі бажання почитати його / її листування? Коли відчуваємо щось не те і підозрюємо в чомусь недобре ... А в такій емоційній агонії яке у нас сприйняття? Правильно, спотворене - в будь-який фразі типу «добре, ти офігенний / а» відразу можна побачити «зраду» ...

Я впевнена, що в коментарях з'являться заяви: «все це фігня, краще знати про зраду напевно, ніж жити в обмані!». В цьому випадку прошу подивитися в початок мого поста - ви і до інспекції телефону знаєте, що вас обманюють, товарищі (й товаришки — ред.)! Людина, що знаходиться в інтимному зв'язку з іншою людиною - істота чуйна! Тому просто не займайтеся самообманом або мазохізмом, а прямо поговоріть!

І, так, впевнена, що знайдеться багато прихильників позиції - ні в якому разі не лізти в його / її гаджети, довіряючи виключно своїй інтуїції .., ну і партнеру".

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Більшість коментаторок і справді висловили думку, що лізти у чужий приватний простір не можна у жодному випадку. Однак один коментар все ж вибивається з цього тренду.

"Якщо вже унюхали, нащупали, відчули зраду — то лізти, читати, упевнюватися і слати його в .... опу …, якщо гордості і сил вистачить. А якщо слати не збираєтеся, то і немає сенсу собі нерви тріпати, тоді мовчки терпіть, і кидайте натяки, нехай хоч з квітами і подарунками побігає, відчуваючи свою провину", — написала одна з користувачок інстаграму.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єфросиніна зізналася, як її принижував колишній чоловік: "Ти чим думала? Терпи".

Знай.uа писав, Єфросиніна встала на стежку війни з насильством щодо жінок: "Цифри жахливі...".