У 2021 році "Укрзалізниця" планує збільшити тариф на перевезення пасажирів по Україні. Ціна почне зростати з весни.

Читайте Знай в Google News!

Про підвищення тарифів повідомляти агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на відповідні показники фінансового плану компанії.

В Укрзалізниці очікують, що в 2021 році доходи від пасажирських перевезень досягнуть 7,762 млрд грн. І це на 43,6% вище плану 2020 року і майже вдвічі більше, ніж очікуваний результат поточного року.

Потяг Укрзалізниці, кадр з відео
Потяг Укрзалізниці, кадр з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"У 2021 році передбачено індексацію тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні з 1 березня на 2% щомісяця. Додаткові доходи складуть 557,9 млн грн", - йдеться у фінплані компанії.

У порівнянні з планом на 2020 рік дохід від вантажних перевезень впаде на 5,2%.

Компанія має намір отримати в 2021 році отримати 3,53 млрд грн чистого прибутку в порівнянні з плановим показником в 0,07 млн грн в 2020 році при скороченні виручки на 3,2% — до 86,504 млрд грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на пасажира Укрзалізниці напали в закритому купе поїзда.

Як повідомляв Знай.иа, провідник "Укрзалізниці" готує дрова на пероні для обігріву в поїзді, не нарубаєш не поїдеш.

Також Знай.иа писав, що Укрзалізниця зізналася, навіщо провідник рубав дрова на пероні.