10 грудня 2020 року відбувся офіційний реліз гри Cyberpunk 2077, розробником якої є польська студія CD Projekt RED, відома своїми RPG серії "Відьмак". Новинка викликала ажіотаж серед геймерів і обіцяє захопливі пригоди, однак без деякого розчарування не обійшлося.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише американське ділове видання Forbes.

Cyberpunk 2077 почали розробляти ще у 2012 році, а дату релізу декілька разів переносили. Окрім того, проєкт неодноразово піддавався критиці через імовірну трансфобію розробників. Однак тепер невдоволеність гравців в преси викликали інші фактори.

Cyberpunk 2077, скріншот
Cyberpunk 2077, скріншот

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Cyberpunk 2077 розповідає про каліфорнійське місто майбутнього, а сам світ, як і анонсує його назва, виконаний у стилі "кіберпанку" з його темною атмосферою прийдешнього.

Відкритий світ, неймовірно детальні можливості у створенні й прокачці персонажа гравця, глибокі і цікаві персонажі (одного з яких втілює сам зірковий актор Кіану Рівз) і захоплюючий сюжет — усе це називають головними перевагами Cyberpunk 2077.

Але попри високі оцінки рецензентів, наразі є низка суперечливих моментів. Перш за все, попри затягнутий реліз, гра все ще нафарширована багами, які місцями дуже сильно заважають геймплею. Ситуація з патчами поки залишається заплутаною.

Cyberpunk 2077, скріншот
Cyberpunk 2077, скріншот

По-друге, реліз не оцінювався на приставках. Хоча 10 грудня одночасно вийшли версії для Windows, PS4, Xbox One і Stadia, оглядачі могли отримати ранню копію лише для персональних комп'ютерів з операційною системою від Microsoft. Наскільки гра адаптована для консолей залишається не до кінця зрозумілим, тим більше, що реліз для приставок нового покоління запланований на наступний рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Диски з Cyberpunk 2077 потрапили в руки геймерів за 2 тижні до виходу гри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Cyberpunk 2077 офіційно представив фоторежим: вся краса Night City в деталях.

Також Знай.ua писав, ще один трейлер Cyberpunk 2077 з Кіану Рівзом показали за 2 тижні до виходу гри.