Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно мама п'ятирічного Ліона поділилася в соцмережі красивою фотографією з новорічної фотосесії за участю зіркового чоловіка і сина. У підписі Ліліана розповіла, що 9 грудня її сім'я відсвяткувала перший ювілей хлопчика.

"Вчора ми відсвяткували надзвичайне свято нашого синочка. Тобі лише 5, але Ти не по рокам дорослий і багато що розумієш і відчуваєш. Життя змінилося рівно 5 років тому, і відтоді ти наш найголовніший вчитель. ❤️🙏 Хоча з Тобою і буває доволі складно, але від того водночас я дуже кайфую, тому що в Тебе завжди є своя думка. 🥰🙏❤️ Дякуємо Тобі, наш вчителю😘👏" - написала дружина Влада Ями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

скріншот поста Ліліани ями

Раніше ми писали про те, що Влад Яма заборонив дружині з'являтися на "Танцях з зірками". Ліліана зізналася, що хотіла б взяти участь у шоу, але її зірковий чоловік не схвалить таке рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма "підсів" на екстремальну розвагу, дружина допомагала: "Миттєво впав".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Влада Ями поділилася секретом щасливих стосунків з хореографом: "Ми створили за 13 років".

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Влада Ями вперше показала, на кого більше схожий їхній син: "Двоє зі скриньки".