Популярна Київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками.

Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка після лікування в лікарні вирушила на реабілітацію в Буковель, звідки опублікувала чергове спокусливе фото. У кадрі Олена позує в розкішному дерев'яному котеджі з панорамними високими вікнами, які відкривають вид на зелені українські Карпати.

Повністю оголена дівчина стоїть біля вікна і насолоджується мальовничим лісом. Також на фотографії можна помітити білосніжну маленьку собачку, яка стоїть на незастеленому м'ятому ліжку.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Повне перезавантаження♾", - підписала пікантний кадр українська Кардашьян.

Олена Омович, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, як Олена Омович потішала себе в ванній. Не так давно модель поділилася спокусливим знімком, на якому позує у своїй ванній абсолютно оголеною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена Омович після лікарні втекла в ліс оголеною.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович похвалилася розкішними формами: "Ось це гармата!"

Також портал Знай.uа писав, що київську модель Олену Омович терміново госпіталізували: "На фото в купальнику не чекайте".