Блогер Стас Решетніков (Reeplay), класичний мешканець дна "нижнього Інтернету", став підозрюваним у справі про смерть дівчини.

Читайте Знай в Google News!

Вся ця історія з обмороженою дівчиною в білизні і під наркотиками, лише верхівка айсбергу. Раніше Решетніков був відомий в Інтернеті як Паніні і мав погану репутацію ще задовго до кримінальної справи.

Все почалося з того, що популярний у мережі оглядач і стример Ozon671games познайомив свою аудиторію з Паніні. Більш того, на його алкостримах зібралося ціле ком'юніті: прості товариші по чарці, місцеві маргінали і навіть бомжі приходили в гості до Озону, щоб заробити на донатах. Одним з улюблених розваг стримерів був виклик у прямому ефірі повії. А далі все залежало від того, яка дама попадеться контентмейкерам. На цих стрімах був присутній і Решетніков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Стас стримив сам під ніком Reeplay і за пару років зібрав аудиторію в кілька тисяч чоловік. На прямих ефірах у Паніні був контент на межі: він міг за донат дати ляпас дівчині, насильно споювати інших гостей або принижувати, ображаючи і доводячи до сліз. Межею стала смерть вагітної дівчини на трансляції і різанина, яка сталася також за кадром, але теж розлетілася соцмережами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, подруга дівчини, яка загинула на стрімі Reeflay, була в той вечір з ними: "Вона так кричала".

Як повідомляв портал Знай.uа, стример Reeplay провів трансляцію з померлою подругою: не відійшов від камери навіть зі швидкою.

Також портал Знай.uа писав, як блогерка нацькувала "бойових" подруг на кривдницю, жорстоку розправу показали в прямому ефірі.