Український письменник Андрій Кокотюха розповів, що теж став жертвою негоди в Україні і впав на ожеледиці.

Читайте Знай в Google News!

Про це белетрист написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Автор "Червоного" та ще десятків інших романів пояснив, що він свідомо пішов на ризик, а врятувати його зміг теплий одяг. Також письменник, відомий своєю активною опозицією снобістському мистецтву, звинуватив у інциденті все те, що йому не подобається.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ну шо. Вчора і я впав. Але з дому вийшов свідомо, куди йшов - ішов пішки і впав на зворотньому шляху. Товстий светр і пальтішко врятували, бо я впав на сходи, на спину. Ненавиджу Зеленського, Путіна, Медведчука, русский мир, варену капусту, нудну літературу, фільми Тарковського і Сокурова та футбол. Все через них. Усе в світі через них", — пише Кокотюха.

Андрій Кокотюха, скріншот відео
Андрій Кокотюха, скріншот відео

Підписники з гумором сприйняли жарт прозаїка.

"Все це через них. Я теж перевірив. Але вирішив завести тростину. Дві! Всередині однієї ніж. В другій - чарочка для приємного напою. Обираю залежно від настрою", — йде мова в одному з коментарів.

Також у Кокотюхи поцікавилися, чим же перед ним завинила капуста, яку письменник все ж любить тушкованою та сирою у салаті:

"Це компанія того, що заважає мені жить. Людству теж, але людство ще не знає. І тільки варену. Сиру в салаті, тушковану з грибами - люблю", — написав літератор.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, письменник Кокотюха розкритикував запроданця: він забув, де живе.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відомий українець побачив у 5-й точці Тищенка "русский мир": "Капітулянт і колаборант".

Також Знай.ua писав, Відомий письменник зізнався в любові до порно.