У Латвії від Covid-19 помер знаменитий корейський режисер Кім Кі Дук. Він був лауреатом Каннського, Венеціанського і Берлінського кінофестивалів.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначає видання Delfi, Кім Кі Дук приїхав до Латвії 20 листопада, а починаючи з 5 грудня не виходив на зв'язок. Сьогодні ж, 11 грудня, надійшла інформація про те, що режисер помер від ускладнень Covid-19.

Кім Кі Дук, кадр з відео
Кім Кі Дук, кадр з відео

У Латвію режисер прибув через Естонію з Санкт-Петербурга. За неофіційною інформацією, в планах всесвітньо відомого режисера було придбання будинку в Юрмалі та оформлення посвідки на проживання, але на заплановану зустріч режисер не з'явився.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Колеги підняли тривогу і почали пошук по лікарнях. У результаті з'ясувалося, що він помер у лікарні о 1:20 ночі від ускладнень Covid-19.

Нагадаємо, Кім Кі Дук є всесвітньо відомим Південнокорейським режисером і сценаристом. Лауреатом Венеціанського кінофестивалю за фільми "П'єта" і "Порожній дім", Каннського кінофестивалю за фільм "Аріран", Берлінського кінофестивалю — за стрічку "Самаритянка". Також відомий як автор фільмів "Весна, літо, осінь, зима і знову весна", "Натягнута тятива", "Час", "Зітхання".

Кім Кі Дук, кадр з відео
Кім Кі Дук, кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.