Колишня прима-балерина Большого театру, а нині медіаперсона і співачка Анастасія Волочкова розповіла, що нещодавно була на межі загибелі: її ледь не спалили живцем під час зйомок музичного кліпу.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла сам Волочкова на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Інцидент стався під час фільмування відео для кліпу на пісню "Одна", яку для зірки написав поет, композитор і саундпродюсер Олексій Малахов (це вже сьомий трек, який він написав для балерини).

Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вчора під час зйомки кліпу <...> мене мало не спалили у вогні, як Жанну Д'Арк 🙈 Але образи, створені Оленою (а їх більше шести) всі різні і заради цієї історії варто ризикувати!", — заявила Волочкова.

На короткому відео з соцмережі (кліп ще не був презентованим) можна побачити, як Анастасія сидить серед палаючих декорацій. Однак залишається не зовсім зрозумілим, як саме ризикувала загорітися співачка-танцівниця: обстановка виглядає не надто небезпечною.

Проте варто зазначити, що якщо Волочкова не перебільшує ситуацію, то вона є проблемною: порушення техніки безпеки при зйомках, які можуть закінчитися травмою або навіть смертю, є нічим не виправданою і загрозливою практикою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.