Український журналіст Євген Спірін поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook інформацією про те, що йому вдалося дізнатися за 20 хвилин по дорозі на роботу.
Таксист розповів йому про те, що він частенько їв харчо на Печерському ринку у грузинів, проте сьогодні національного супу не було. Тому він перекусив холодною відбивною і сирою картоплею.
Читайте Знай в Google News!
"У Києві їжі немає,а та шо є - г*вно. Ну хіба шо риба смажена. Іноді солона. Копчена ще, може бути. Але треба пошукати.
Мати таксиста в 1956 році закінчила дитбудинок. Йшла сумна, а тут дядько в білому костюмі і і капелюсі. Вона плакала, бо партія їй сказала йти в Інститут. А дядько сказав їй йти до нього кухарем. "Матінка і пішла, кухар ніколи не голодний". Так потім на Сумській стояла черга до неї в їдальню. Вранці стояла і ввечері", - додав Євген Спірін.
Потім розповідь торкнулася друга таксиста, який жив на Кловському узвозі і з балкона на четвертому поверсі бачив, як дорогу перекривали, коли Віктора Януковича вибирали. Проїжджало шість машин, а після його призначення, вони їхали назад. А ось інший приятель таксиста водієм працює і навіть возить генеральних прокурорів. "Говорив, що Пшонка був господар, мовляв, раз на місяць по всіх поверхах ГПУ ходив і з усіма вітався. "Та яка бл * дь різниця, що він вітався, він закон і порядок повинен робити, а не господарювати". Тому все у нас так, через ж*пу. Але друг водив в їдальню, в ГПУ. Їжа там г*вно. Крім харчо", — поділився журналіст.

Потім мова зайшла за Вадима Рабіновича-ділка в Харкові, який побудував ГАРАЖНИЙ кооператив, але замість 140 осіб прийшли 1140, по 10 на один гараж. Тому Вадима хотіли посадити, але його батько перебував у дружніх стосунках з генпрокурором Руденком, який раніше в Нюрнберзі виступав і нацизм засудив. В результаті Рабіновича відмазали, але згодом прийшов Андропов і ділку в Харкові дали 12 років.
"У 1995 році приїхали в Алупку. А там, біля палацу Воронцовського хата. Бабка жила з онуком. Він столяром працював у Палаці. А другу кімнату в будинку здавали. Зняли кімнату, пляшечку дістали, Давидич телек включив. Випили по одній, а в телеке Вадик Рабінович. І підпис: радник президента з економічних питань. Давидич так і сказав: "Країні п*здець", — розповів Спірін, адже саме цей" Давидич " займався Вадимом Рабіновичем.
І під кінець журналіст підсумував, що за розповіддю таксиста Алупка виступає таким собі містом з одним лише кафе "Парус", в якому готували "справжній" харчо з м'ясом і перцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як на горі українців заробляють похоронні бюро, різниця в тисячі гривень: "Моральний виродок"

Як повідомляв "Знай.ua", пекельний мітинг у Москві набирає обертів: "Пі*дить їх беркутня, вигнана пі*дюлями з України"

Знай.ua писав, вражаючі кадри з Плотницьким: як йшов до успіху ватажок "ЛНР"

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще