38-річна російсько-французька модель, дружина французького підприємця Антуана Арно Наталія Водянова полюбила випічку та десерти: принаймні, про це кажуть її пости у соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

На солодощі і Водянову звернули увагу на телеграм-каналі "Только никому", а своїми витворами вона вихваляється у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"До чого ж інстаграбельні російські солодощі у Наталії Водянової в профілі! Тут обіцяй, не обіцяй утриматися — результат один", — відзначають адміністратори сторінки на Telegram.

Й справді, фото у Водянової вийшли доволі ефектні, немов вона сама у свої найкращі роки топмоделі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На першому знімку можна помітити класичний десерт "горішки". Зазвичай їх готують зі згущеним молоком, тому особливо цікаво, чи дотрималася класичного наповнювача модель.

Горішки Наталії Водянової, фото Telegram
Горішки Наталії Водянової, фото Telegram

На другій світлині Водянова демонструє медовик. Примітно, що він вже розламаний на шматочки.

Медовик Наталі Водянової, фото Telegram
Медовик Наталі Водянової, фото Telegram

Залишається невідомим, чи сама для себе готує колишня топ-модель кондитерські вироби. У підписі до горішків вона зазначила, що обіцяє їх не їсти, але складно сказати, чи варто їй у цьому довіряти: можливо, після піку модельної кар'єри дівчина, якій у свій час доводилося торгувати на базарі, все ж може дозволити собі трохи слабкостей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Наталія Водянова продемонструвала не тільки вражаючу зовнішність, а й богатирську силу під час візиту до аланського Богоявленського жіночого монастиря.

Як повідомляв портал Знай.ua, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти та виглядає молодшою за доньку.

Також Знай.ua писав, Наталія Водянова шокувала своєю промовою на стадіоні Уемблі: голосно і чітко "місячні".