З вечора 10 грудня в Києві спостерігався крижаний дощ, який перетворив столицю на суцільну ковзанку.

Протягом цілої доби спостерігається найвищий ризик "крижаної небезпеки", результатом якого виявилися численні аварії і десятки постраждалих від падіння на слизькій поверхні.

Читайте Знай в Google News!

Нормальна робота транспорту була паралізована, а жителі міста скаржаться на відсутність будь-якої можливості ходити по вулицях, так як комунальники не встигли вчасно посипати Тротуари піском або сольовою сумішшю. З учорашнього дня в Інтернеті продовжує набирати популярність відео з Андріївського узвозу, де були зафіксовані проблеми з дорогою додому в однієї Школярки.

У коментарях у всіляких каналах і групах користувачі жартують, що дівчинка досі піднімається, так як на відео чітко видно, наскільки важким для неї є цей підйом з безліччю падінь. Вона не вважає себе зіркою Інтернету і дивитися відео з собою в головній ролі їй було ніяково. Як виявилося, Марія Моїсеєнко займається гімнастикою і знає, як потрібно правильно падати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сорок разів впала. Коліно вдарила трошки, він (лід) був дуже сильний, але я не знала, що це ожеледь. За мною брат прийшов і ми пішли разом", - розповіла дівчинка в інтерв'ю. А її мама повідомила, що відео дивилися зі сльозами, але вона рада, що все обійшлося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сотні киян повернулися додому з синцями після прогулянки на крижаних вулицях: "Ноги роз'їжджаються"

Як повідомляв "Знай.ua", через негоду в Україні знеструмлені десятки населених пунктів і закриті дороги - ДСНС б'є на сполох

Знай.ua писав, травмпункти переповнені постраждалими: лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм