Світлана Лобода захопила шанувальників, показавшись в екстраміні для виступу

Читайте Знай в Google News!

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де зібрала величезну армію фанатів. За життям артистки стежить понад 6 мільйонів підписників.

У новому пості Лобода поділилась святковим настроєм і показала, як готується до корпоративів.

На розміщеному в Instagram відео співачка постала в яскравій екстракороткій сукні, яка дуже нагадувала новорічну ялинку. Лобода ефектно позгиналась, потрясла ногами й головою, розминаючись перед виступом.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Почалися передноворічні свята", - коротко прокоментувала Лобода кадри.

Фанати як завжди скупали Світлану в компліментах. Вони зазначили, що її вбрання схоже на ялинку та назвали Лободу "багинєю".

″Не каралєва, а багіня″, "Улюблена ялинка«,"Ух, ну ти й лялечка, Світлана!", "Бездоганно виглядаєш", "Чудовий образ, богиня наших сердець", "Як ялинка", "Дивно, начебто у всіх скасували корпоративи" - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, який пожирає немовлят

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода у шаленому танці засвітила тату в інтимному місці

Також Знай.ua писав, "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками