Сахару Табар, відому іранську блогерку, яка зробила безліч пластичних операцій, щоб бути схожою на Анджеліну Джолі, засудили до 10 років в'язниці.

Читайте Знай в Google News!

Фрік-діва з Ірану Сахар Табар, справжнє ім'я якої Фатіма Хішванд, прославилася завдяки страшним знімкам, на яких після численної пластики, а також за допомогою професійного гриму і фотошопа вона нагадує зомбі-версію Анджеліни Джолі.

Сахар Табар в 2017 році підірвала мережу. За її заявами, вона настільки хотіла наблизитися до свого ідеалу Анджеліні Джолі, що пішла на безпрецедентну зміну зовнішності, яка шокувала мільйони людей.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У жовтні 2019 року Сахар Табар заарештували і посадили до в'язниці.

Суд Тегерана звинуватив її за досить серйозним для країни статтями: богохульство, образлива поведінка, неналежні способи заробітку і схиляння до неналежної поведінки молодих людей. У звільненні їй неодноразово було відмовлено, навіть коли почалася епідемія. Профіль Сахари Табор в Instagram було видалено.

Дівчину посадили на 10 років. Тепер її адвокат намагається достукатися до справжньої Джолі, сподіваючись, що актриса якось допоможе

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зомбі-двійника Анджеліни Джолі заарештовано

Як повідомляв портал Знай.ua, зомбі-копія Анджеліни Джолі розкрила секрет своєї нової зовнішності

Також Знай.ua писав про 10 жертв пластичної хірургії, від яких стає моторошно.