Юлія Мендель вирішила продемонструвати свої знання англійської мови і запостила квіточки.

Читайте Знай в Google News!

Прессекретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель вперто претендує на роль головного ньюзмейкера України, постійно вляпуючись у скандали та ексцеси.

Свою "велику обізнаність" у всьому Мендель доводить постійно - то фото з прапором "ДНР" виставить, то сплутає назву держав, то неправильно напише назву столиці України.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відзначилась секретарка Зеленського й емпатією - всі пам'ятають її жаль з приводу того, що президент почувається добре. А те, як Мендель "вміло" розмістила радісне фото Зеленського в постах зі співчуттями у зв'язку з катастрофою літака МАУ, та ще й примудрилась розмістити повідомлення про авіакатастрофу просто під обкладинкою з побажанням "Веселого Різдва", просто шокує.

Залишається без відповіді запитання про те, чому її досі не звільнили з посади. Можливо, тому, що вона з кулаками кидається "на захист" президента від "злісних" журналістів, як в історії з Сергієм Андрушком зі "Схем". Не пошкодувала Мендель і працівника "Радіо Свобода" Крістофера Міллера.

І це лише невеликий перелік всіх "проколів" Юлії Мендель. Можливо, вона сама почала відчувати, що трохи того всього забагато і намагається якось себе показати з іншого боку - розумнішого.

Так це чи ні, але в Instagram прессекретарка Зеленського захотіла продемонструвати своє знання англійської. А щоб і тут не налажати, ілюстрацією для цього вона вибрала квіти.

Юлія Мендель розмістила фото з букетом, прокоментувавши його так:
"There is no special reason for flowers".

На пост Мендель відразу відреагував користувач з ніком vasiliy1910, який покликав її заміж

Юлія не відповіла залицяльнику. Хоча, можливо, заміжжя зменшило б кількість проколів в роботі прессекретарки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секретарка Зеленського Мендель прирівняла його з астронавтом

Як повідомляв портал Знай.ua, Мендель на карантині заробляє в рази більше, ніж сам Зеленський.

Також Знай.ua писав, Мендель засумувала без Зеленського і занурилася у минуле