Так званий депутат Держдуми РФ, зрадниця України і колишня "прокурорша" Криму Наталія Поклонська вирішила нагадати про те, що нібито продовжує боротися за нормальне життя жителів Кримського півострова.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Поклонська підняла тему забруднення місцевих озер хімічними відходами. Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Поклонська, фото: youtube
Поклонська, фото: youtube

"Цікаво, що за "диво" сталося на півночі Криму, де в умовах повної відсутності прісної води продовжують безперебійно працювати найбільші хімічні заводи" Титан" і "Cодовий"? Ставок-накопичувач, куди раніше зливалися хімічні відходи, давно висох. Залишилося тільки море - точніше, затоки (Сиваш та ін.).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Жахливо подумати, що інформація від жителів Армянська відповідає дійсності, і всі хімічні відходи зливаються просто в затоки Чорного моря... Сьогодні я направила депутатський запит Генеральному прокурору Росії за даним фактом - на проведення комплексної перевірки із залученням відповідних фахівців.

Звертаю увагу керівників усіх повноважних органів, зобов'язаних здійснювати контрольно-наглядові функції у зазначеній сфері, на обґрунтовані запитання людей: чому вони знають про такі викиди, а ті, хто зобов'язаний перевіряти і контролювати, — ні.

Я дуже сподіваюся на те, що ми зможемо зберегти в Криму нашу унікальну природу, не нехтуючи нею заради отримання прибутку окремими особами. P. S. інакше незабаром ми годуватимемо в Сиваші нове кримське Лох-Несське чудовисько, що вижило після хімічних викидів заводу.", - пише Наталія Поклонська.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Наталія Поклонська, яка хотіла нещодавно приїхати в Крим з російським спецназом для "наведення порядку", заявила, що вже зібрала "додаткову інформацію з питання доступу до води в Криму" і направила їх Верховному комісару з прав людини ООН пані Мішель Бачелет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Поклонська порадила депутату заспівати у "ВІА Грі" після критики: "Кому потрібна нехлюйка?".

Як повідомляв Знай.uа, CoCo Chanel, Навальний і Грета Тунберг: невгамовна Поклонська замість допомоги кримчанам перетворилася на блогера.

Знай.uа писав, Росія залишила Крим без гарячої води до кінця 2020 року: як жити людям в диких умовах.