Справжня зима продовжує керувати рішеннями українців йти чи не йти на вулицю. В неділю, 13 грудня, на вулицю краще не йти: до ожеледі додадуться опади.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Гідрометцентр.

Мокрий сніг і дощ прийдуть на всю територію України. Уникнути опадів зможуть лише Закарпаття, Крим, Херсонські, Луганські і Донецькі області. Проте опади принесуть збільшення температури. Доволі передбачувано, що найтепліше буде на Півдні (+7+9) і в Криму (+10+12).

Східним регіонам і Київській області не варто розраховувати на потепління - одягайтеся тепло, температура буде близько 0 градусів. Якщо ожеледиця “царює” у всій країні, то тумани впадуть лише на південні області країни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Киянам і гостям столиці варто очікувати не лише на ожеледь, холод і опади, але й відчутний сильний вітер - 7-12 метрів на секунду.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Таку температуру варто очікувати в містах України:

Ужгород – +2...+4

Львів – +3...+5

Івано-Франківськ – +2...+4

Тернопіль – 1...+3

Чернівці – +3...+5

Хмельницький – 2...+4

Луцьк – 3...+5

Рівне – 3...+5

Житомир – +1...+3

Вінниця – 2...+4

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +5...+7

Херсон – +7...+9

Сімферополь – +10...+12

Кропивницький – +3...+5

Черкаси – +2...+4

Чернігів – +1...+3

Суми – +1...+3

Полтава – +2...+4

Дніпро – +2...+4

Запоріжжя – +7...+9

Донецьк – 0...+2

Луганськ – 0...+2

Харків – 0...+2

Київ – 0…+2

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Як повідомляв "Знай.ua", через негоду в Україні знеструмлені десятки населених пунктів і закриті дороги - ДСНС б'є на сполох

Знай.ua писав, травмпункти переповнені постраждалими: лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм