Перша леді України Олена Зеленська побувала в гостях на турнірі "Ігри Нескорених". Цього року український чемпіонат для військовослужбовців та ветеранів проходив в особливому форматі.

Читайте Знай в Google News!

Організатори турніру змогли з'єднати в одній онлайн-платформі 15 регіонів країни, так що кожен з 60 учасників без проблем зміг показати свій результат.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Зеленської в мережі Facebook.

Ігри нескорених, скріншот: armyinform
Ігри нескорених, скріншот: armyinform

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Про незламність духу та нескореність. Сьогодні я мала велику честь бути присутньою на нагородженні переможців «Ігор нескорених 2.0». Зізнаюся, мені дуже імпонує мета цих змагань – популяризація спорту серед поранених бійців. По-перше, це формує справжню спільноту людей зі схожим досвідом і допомагає їм долати наслідки поранень. А по-друге, це спонукає суспільство й державу створювати для цього необхідні умови. Ми багато говоримо про те, що адаптивні види спорту, інклюзія та доступність мають стати нормою в нашому суспільстві. Тому приклад цих спортсменів – безцінний. Вони демонструють не тільки спортивні досягнення. Найголовніше, що вони роблять для суспільства, – надихають! Якщо ми працюємо над руйнуванням бар’єрів, які заважають повноцінно жити багатьом людям, то для них жодних бар’єрів і перешкод, здається, просто не існує! Хочу висловити глибоку повагу та щиру подяку тим, хто спочатку дочекався вас із війни, а зараз, пройшовши разом з вами через страшні випробування, не припиняє підтримувати, допомагати й надихати, – вашим дружинам і мамам. Вашим дітям, друзям, рідним. Разом ви – справжня команда переможців! Я дякую засновникам "Ігор нескорених", організаторам і партнерам. Ви робите велику справу!",- написала Олена Зеленська.

Публікація Олени Зеленської, скріншот: Facebook
Публікація Олени Зеленської, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що українці занепокоїлися за стан Олени Зеленської після її посту про допомогу жертвам домашнього насильства. І навіть побачили в тексті таємне послання. Перша леді України Олена Зеленська повідомила про відкриття нового притулку для постраждалих від домашнього насильства в Київській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах: вже з 1 січня.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленська вся в чорному відкрито заговорила про домашнє насильство: "Не можна замовчувати".

Знай.uа писав, Олена Зеленська представила нове меню для шкільних їдалень: "Cмачне, корисне, збалансоване".