Цікаві новини прийшли зі світу боротьби з криміналом. У Сполучених Штатах Америки в місті Ріверсайд двоє копів проводили спецоперацію з упіймання дрібних злодюжок.

Читайте Знай в Google News!

Най "прикольніше" те, що поліцейські були переодягнені в Санта Клауса і ельфа. У такому вигляді вони чергували біля торгового центру.

Про це стало відомо завдяки повідомленню поліцейського відділення міста Ріверсайд.

Санта і ельф з поліції Ріверсайда, фото: Riverside Police Department
Санта і ельф з поліції Ріверсайда, фото: Riverside Police Department

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У четвер, 10 грудня, Санта і ельф стояли біля входу до торгівельного центру в Ріверсайді і вистежували магазинних злодіїв. Зокрема, вони спіймали чоловіка, який набрав іграшок Lego на тисячу доларів і не заплатив за них.

Під кінець операції поліцейські помітили трьох чоловіків, які намагалися викрасти зі стоянки машину Honda CR-V. двоє підозрюваних помітили "Санту" і "ельфа" і хотіли втекти, але їх швидко затримали.

"Санта Клаус" повалив на землю одного з викрадачів, а "ельф" тримав під прицілом пістолета іншого підозрюваного і наказав йому стати на коліна.

Також в мережі з'явилося відео, на якому можна побачити шматочок з моментом затримання злодюжок:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, як написати лист Дідові Морозу: адреса доставки і приклад тексту.

Як повідомляв Знай.uа, Санта вибирає подарунки зі своїм оленем Валерчиком: новорічне диво в простому магазині.

Знай.uа писав, День святого Миколая: прикмети, обряди і ворожіння.