Овен

2021 рік для Овнів видасться дуже емоційним. Практично кожен день вас будуть захльостувати різноманітні і сильні почуття. Одним з них можна дати волю і потонути в них, як в океані. Інші ж доведеться суворо контролювати, щоб не накоїти дурниць в пориві пристрастей. У новому році Овни будуть із завидною регулярністю створювати нові проекти. Навколо вас сформується непогана команда, ви опинитеся в комфортному суспільстві близьких по духу людей. Вам важливо не розгубити такі свої якості як впертість і невгамовність. Власникам бізнесу варто бути обережними і ретельно обмірковувати всі важливі питання.

Також з 2021 року любовне життя Овнів розквітне з новою силою. На самому початку року є ймовірність зустрічі з колишнім партнером, який захоче відновити відносини.

Телець

Цілком ймовірно, що саме бик додасть Тельцям сили, яких їм не вистачало для здійснення задуманого, і саме в 2021 році проявляться приховані раніше можливості і таланти, які і стануть тією самою рушійною силою, без яких не все вдавалося раніше.

І чоловіки, і жінки, що народилися під цим знаком, будуть успішні в бізнесі і більшості справ, за які вони візьмуться. Гряде період кар'єрних успіхів. Наступаючий рік дасть результати тільки в тому випадку, якщо Телець правильно розставить пріоритети, продовживши співпрацювати з тим, кому можна довіряти, і розлучившись з ненадійними людьми. Це стосується і особистого життя-продовжувати відносини варто тільки з тим, в кому дійсно є впевненість.

Близнюки

2021 стане роком особистісного розвитку. Ви виростете над собою, отримаєте нові знання, можливо освоєння нової професії і підвищення по службі аж до керівної посади. У цей рік зірки рекомендують вам зайнятися здоров'ям і фігурою — річний абонемент у фітнес-клуб буде дуже ДО РЕЧІ. На особистому фронті можливі втрати — багато представників знака Близнюки, на жаль, розлучаться зі своїми другими половинками, проте вже в середині року зрозуміють, що це на краще — іноді людям краще порізно, а там, де закривається одні двері, неодмінно відкриється наступна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рак

У Раків з'явиться шанс змінити своє життя в кращу сторону. Рік буде складний в плані взаєморозуміння в сім'ї, тому необхідно постаратися уникати конфліктів і згладжувати всі гострі кути у відносинах зі своїм партнером. Чоловіки стануть більш відповідальними, а їх рішення — більш виваженими. Це торкнеться і особистого життя: заводячи відносини, вони поставляться до партнерки серйозно або не будуть зовсім говорити про почуття, якщо не будуть впевнені в правильності своїх дій.
Жінок чекає чимало конфліктів, вийти з яких переможницею дозволять спокій і витримка, нерви і емоції доведеться тримати при собі. Деякі конфліктні ситуації дозволять знайти несподівані рішення і поглянути на ситуацію по‑новому.

Лев

У новому 2021 рік Львів очікує період розширення можливостей. Ви зможете збільшити рівень своєї освіченості, а також коло спілкування, ну і заодно подивитися світ. Слід брати стільки знань і спілкування, скільки зумієте подужати.
Як і раніше, Левам доведеться самостійно приймати рішення, причому навіть ті, які будуть даватися їм непросто. Ця відповідальність принесе користь: бізнес піде в гору, кар'єра буде розвиватися, справи виявляться прибутковими.

Особливо важливо не відкладати важливі справи на невизначений термін, приймаючи рішення, навіть якщо воно здається не найприємнішим. Все це може вилитися в стрес і проблеми зі здоров'ям, а тому краще не нервувати хоча б через дрібниці.

Діва

Ви занадто активні і занадто любите життя, щоб перебувати в стані спокою. У 2021 році ця допитливість окупиться, коли ви виявите об'єкт вашої пристрасті, в який зможете направляти всю свою енергію і любов.Ви любите спостерігати за цим світом, черпаючи з нього енергію. Тому, коли Всесвіт натякне вам наступного року про те, куди вам потрібно далі рухатися, обов'язково її слухайте.
Ви відмінно відчуваєте своє внутрішнє "я", знаєте, чого хочете, і що вам реально необхідно. У 2021 році ця здатність вам стане в нагоді, тому що на горизонті з'явиться прекрасна можливість, яку гріх було б упустити.

Терези

У 2021 році перед вами будуть відкриті всі шляхи, навіть ті, де раніше не вдавалося нічого. Все, що представники знака Терези зможуть отримати в рік Бика, буде повністю залежати тільки від них і їх здатності правильно розподіляти зусилля.

Краще відразу звикайте розраховувати тільки на себе. Це безкомпромісний час, і виграє той, хто здатний зберігати непохитність в будь-яких умовах і залишатися вірним одного разу обраним ідеалам.

Скорпіон

Рік Бика для Скорпіона стане вельми неординарним — вам належить реалізація масштабних планів, до яких доведеться йти через дрібні колотнечі. Вони можуть виводити вас з рівноваги, проте не піддавайтеся роздратуванню — прийміть їх як даність і заспокоюйте себе тим, що вони ніяк не вплинуть на кінцевий результат.

З 2021 році Скорпіонам настійно рекомендується тримати при собі свою зайву запальність і емоційність. Вони можуть створити проблеми не тільки з вашим партнером, але і з усім оточенням в цілому.

Стрілець

Вільний політ - ось те словосполучення, яке характеризує для вас 2021 рік. Ви нарешті позбудетеся від токсичних емоційних зв'язків, будете знаходиться в пошуку себе, і в кінці року нарешті зрозумієте, чого вам дійсно хочеться. Зірки кажуть, що 2021 рік стане роком змін — сидіти на місці точно не доведеться. Вам вдасться схопити білого бика за роги і домогтися кар'єрних висот, зробити те, на що не наважувалися раніше. А ось везіння в любові в цьому році, на жаль, не передбачається. Втім, можливо саме ви станете винятком навіть з астрологічних правил.

Козоріг

У 2021 році Козероги заживуть активним і насиченим життям. Вам належить багато звершень, як в професійному плані, так і в домашніх справах. Ви цілком будете здатні витримати високий темп, який задасть Рік Бика, якщо знайдете час і можливості для періодичного відпочинку.

Вам знадобиться більше часу наодинці з собою, щоб перевести дух і наповнитися енергією. Головне завдання для вас-постійно зберігайте оптимізм і проявіть подяку тим, хто знаходиться поруч і підтримує вас.

Водолій

У 2021 році ви побудуєте багато зв'язків, які нададуть значну увагу на ваше майбутнє. Цей рік по праву можна буде вважати роком союзів-любовних, сімейних, професійних і дружніх. Ви ні на мить не залишитеся розгубленим і без підтримки — поруч з вами завжди буде знаходитися хтось, хто допоможе морально і матеріально. Зірки також кажуть, що в цьому році можливий переїзд на нове місце або перехід в новий трудовий колектив — щось у вашому повсякденному оточенні зникне назавжди, щось з'явиться. В кінці року вас чекає велике придбання, на яке ви давно збирали гроші.

Риби

Поповнення в сімействі - ось чого, найімовірніше, вам слід очікувати в 2021 році. Швидше за все, це буде довгоочікувана дитина. У пар, які не прагнуть заводити дітей, може з'явитися кіт або собака. У будь-якому випадку, доведеться потіснитися на своїй житлоплощі або навіть переїхати на нову, більш простору. Новий член сім'ї виведе вас зі звичного" болотця " комфорту і змусить поглянути на світ інакше. Наприкінці року ви помітите, як сильно змінилися на краще.