Британський письменник Джон ле Карре (справжнє ім'я — Девід Корнуелл) помер на 90-му році життя. Про це повідомило літературне агентство Curtis Brown.

Читайте Знай в Google News!

Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Джон ле Карре є автором понад 2 десятків шпигунських романів, які перекладали на 36 мов світу. Його називають класиком шпигунського жанру.

Свій перший роман" Дзвінок мерцю" Джон ле Карре опублікував в 1961 році. Серед найвідоміших його творів- " шпигун, що прийшов з холоду "(1963)," Шпигун, вийди геть "(1974)," маленька барабанщиця "(1983)," такий же зрадник, як ми " (2010). Остання книга ле Карре "Польовий агент" вийшла в жовтні 2019 року. За романами ле Карре знято безліч фільмів і серіалів.

У письменника Залишилося 4 синів і дружина Джейн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірку "5 елемента" знайшли мертвим, за справу взялася поліція.

Як повідомляв Знай.uа, пішов з життя український композитор і співак Олександр Жилінський, його пісні співають Зібров і Повалій.

Також Знай.uа писав, що помер Валентин Гафт, згадуємо яскраві ролі актора в" гаражі"," Майстра і Маргариті "і"Чародіях".