Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, на якому позував в затишній домашній обстановці, роблячи відео-селфі з 6-річною красунею-донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". Так, артист і його найрідніша дівчинка сиділи на кухні, причому сам зірковий тато ховався за малечею, примірявши чорну футболку і хутряну шапочку.

Виявляється, Юрій "прикрився" дівчинкою не просто так - на ліву сторону його обличчя спадали довгі білосніжні локони, які ховалися під головним убором і чимось нагадували довге волосся співачки Олі Полякової.

"Спалила... )))

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

крошкаlizi😘"

Фолловери залишилися в захваті: "Юрій Поляков😂", "Ткач, ай да молодець👍👍👍❤️❤️❤️, донька красуня", "👍👍👍 татова доця. І така гарнюня, така класна", " Полякова вже не та🤣 🤣 🤣 🤣", " Золотоволоска під прикриттям😂 😂 😂", "які ви Класні😍 😍 😍", "під Полякову косиш😂", "Я так і думала,що Юра завжди носить "лису" перуку.Лізі "спалила" Юрчика😂 😂 😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше