Український боксер-чемпіон Олександр Усик нещодавно критикував українців, які вболівали за іноземця в поєдинку між Василем Ломаченком і Теофімо Лопесом, а не за співвітчизника.

Він вважає таких людей лицемірами, а зараз чоловік опублікував нове фото в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На знімку Олександр Усик постав у толстовці з білим, червоним і чорним кольором. Фото було підписано лише двома хештегами: "#usyk #usyk17". А ось в коментарях був помічений примітний коментар:"Росія з тобою братнє серце". Адже ще в травні 2020 року Ломаченко і Усик знялися в документальному фільмі " Здрастуй, брате, Христос Воскрес!"з іншими боксерами - з Росії. У ролику паралелльно тренуванні українського важкоатлета з чемпіоном РФ з рукопашного бою Олексієм Назаровим звучать вірші: "Не потрібно воїн і братської крові. Для душ приносить це отрута. Білоруською, російською, мовою скажи при зустрічі: "Здрастуй, брат!".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Подібні суперечливі політичні погляди і є причиною відсутності підтримки Ломаченка серед частини українців. Інші ж користувачі теж по-різному коментували нову публікацію: "Коли приїдеш до Одеси?) ", "Помий голову", "Ти найкращий боксер нашої епохи, краще ніж ти на даний момент немає і не буде", "Саня косичка ще буде як у козака ?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Усик звернувся до українців, які вболівали за Лопеса замість рідного Ломаченка: неважливо, хто де народився

Як повідомляв "Знай.ua", боксера Усика женуть геть з України: "Відповідаю на пацана"

Знай.ua писав, Джошуа змусив "відпочити" Пулєва в дев'ятому раунді: українці чекають бою проти Усика